Volledig scherm

Gemeente Dalfsen zoekt sportkampioenen

DALFSEN - De gemeente Dalfsen huldigt dinsdag 3 januari de sportkampioenen van 2016 in de gemeente tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze huldiging wil de gemeente Dalfsen niet alleen haar sportkampioenen huldigen, maar ook sporters die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie geleverd hebben.

Het college van burgemeester en wethouders is dan ook op zoek naar verenigingsleden of teams uit de gemeente Dalfsen die in 2016 op provinciaal, nationaal, Europees, internationaal of Olympisch niveau kampioenschappen hebben behaald. Voor sportverenigingen die spelen in de landelijke competitie gelden de promoties naar een hogere klasse in 2016 binnen de betreffende districten. Dit moeten echter wel de standaardteams of eerste teams van een vereniging zijn.

Sportkampioenen in de gemeente Dalfsen kunnen zich tot vrijdag 11 november aanmelden via www.dalfsen.nl/sportkampioenen. Hier is eveneens meer informatie over de huldiging te vinden. De huldiging van de sportkampioenen vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in het bijzijn van partners en/of familieleden, trainers, afgevaardigden van het gemeentebestuur en vertegenwoordigers van verenigingsbesturen.