Volledig scherm

Gemeente Hardenberg zoekt 'Gewoon Doener' 2016

HARDENBERG - De gemeente Hardenberg is op zoek naar een inwoner of ondernemer die in 2016 een bijzondere of opvallende prestatie heeft geleverd.

Een uitvinder, festivalorganisator, muzikant, innovator, winkelier of kunstenaar kan deelnemen, maar ook een buurman of buurvrouw die altijd voor een ander klaarstaat. Mensen die zich aan willen melden moeten in ieder geval woonachtig of gevestigd zijn in de gemeente Hardenberg. Daarnaast moet de bijzondere of opvallende prestatie in 2016 plaats hebben gevonden en moet deze onderscheidend en innovatief zijn.

Iedereen kan een inwoner uit de gemeente voordragen door de nominatie voor donderdag 1 december te mailen naar gewoondoen@hardenberg.nl. De nominatie moet voorzien worden van de adresgegevens van de persoon die aangemeld wordt, een motivatie waarom deze persoon genomineerd wordt en de adresgegevens van de aanmelder. De verschillende inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. De winnaar wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op dinsdag 3 januari 2017 bekendgemaakt.