Volledig scherm

Gemeente Zwolle en Steunpunt Mantelzorg praten over respijtzorgZWOLLE - Mantelzorgers zijn maandag 17 oktober van harte welkom om met de gemeente Zwolle en Steunpunt Mantelzorg mee te praten over respijtzorgvoorzieningen.

Het doel van het rondetafelgesprek is om ervaringen en knelpunten te horen, zodat de gemeente Zwolle en Steunpunt Mantelzorg de inzichten mee kunnen nemen in de dienstverlening. De gemeente en Steunpunt Mantelzorg zijn met name benieuwd naar de inbreng van verschillende doelgroepen mantelzorgers. Daarom worden vooral ook allochtone en GGZ-mantelzorgers uitgenodigd om mee te praten. Ook de inbreng van jonge mantelzorgers is meer dan welkom.

Het rondetafelgesprek vindt plaats bij Steunpunt Mantelzorg aan de Burg. Drijbersingel 11 in Zwolle en start om 19.00 uur. Tijdens deze avond zullen onder meer een consulent van Steunpunt Mantelzorg en een vertegenwoordiger vanuit de gemeente Zwolle aanwezig zijn. Dit rondetafelgesprek wordt eenmalig gehouden. Steunpunt Mantelzorg en de gemeente bieden op de avond zelf een kleine attentie voor de mantelzorgers als dank voor hun inbreng.