Volledig scherm

Gezonde leefstijl stapje dichterbij met opening eerste watertappunt in WezepWEZEP - Wethouder Liesbeth Vos opent woensdag 22 juni het eerste watertappunt in de gemeente Oldebroek in het winkelcentrum in Wezep.

Hiermee gaat een wens Goed Bezig - JOGG in vervulling. Wethouder Vos opent het watertappunt door symbolisch het eerste bekertje water te tappen. De opening start om 15.00 uur. Het wateraf(s)tappunt is een initiatief van Waterrijk Veluwe en Vitens en is gerealiseerd in samenwerking met de gemeente Oldebroek. Met het tappunt kan iedereen ervaren dat water drinken lekker, gezond en makkelijk is.

Voorafgaand aan de officiële opening van het watertappunt zetten Gerben Bredewold van Bredewold Creatie, web & print en Dick van den Hoven van Plus Van den Hoven hun handtekening onder een tweejarige overeenkomst met Goed Bezig - JOGG. Beide partijen ondersteunen Goed Bezig om gezondheid in de gemeente Oldebroek te stimuleren. De opening gaat gepaard met diverse activiteiten voor kinderen die gericht zijn op bewegen en gezondheid. Zo kunnen kinderen meedoen aan de suikerklontjesquiz, een ren-je-rot, een waterestafette en kunnen zij een gezonde traktatie maken.