Volledig scherm

Hattemer Oranje Vereniging op zoek naar bestuursleden

HATTEM - Na een aantal jaren diverse oproepen te hebben gedaan, heeft de Hattemer Oranje Vereniging tot op heden nog geen nieuwe bestuursleden kunnen vinden.

Voorheen telde het bestuur zes leden, maar hiervan stappen er liefst vijf op. Een bestuur van één persoon kan niet bestaan. Daarom doet de Oranje Vereniging dringend een beroep om inwoners van Hattem om zich aan te melden als bestuurslid en de vergadering op dinsdag 13 september bij te wonen.

Indien er geen reactie komt op de noodoproep van de Oranje Vereniging, dan zal donderdag 6 oktober de laatste ledenvergadering worden gehouden. Daarmee komt er dan ook direct een einde aan de Hattemer Oranje Vereniging. Het huidige bestuur hoopt niet dat het zover gaat komen, maar dan moeten er wel aanmeldingen binnenkomen. Alleen dan kan het bestuur zich inzetten om onder meer het Oranjefeest van 2017 op en rond Koningsdag wederom tot een mooi feest te maken. Aanmelden kan door een brief met motivatie te sturen naar info@hattemeroranjevereniging.nl.