Volledig scherm

Het Glazenhuis Gramsbergen en MC de Antrappers houden motor-dobbelrit door regio

GRAMSBERGEN - Het Glazenhuis uit Gramsbergen en MC de Antrappers uit De Wijke organiseren zondag 10 juli gezamenlijk een motor-dobbelrit voor Stichting ALS.

Iedereen die kan motorrijden en dit goede doel wil steunen, is van harte welkom. Er kan om 11.00 uur gestart worden vanaf Het Trefpunt in Balkbrug, Café The Alley in Gramsbergen, Café 't Achterhuus in Zuidwolde, Clubhuis MTC Route 66 in Ommen, MTC de Gasschoeve in Hardenberg en bij MC de Antrappers in De Wijk. Deze zes locaties in de regio maken allemaal deel uit van de motortocht.

De route van de motor-dobbelrit wordt bepaald aan de hand van de worp met een dobbelsteen. Daarnaast kan een spel op locatie strafkilometers opleveren. De motor-dobbelrit is een wedstrijdvorm. De winnaar is de motorrijder die het minst aantal kilometer op zijn of haar papier heeft staan na het bezoeken van alle deelnemende locaties. De tocht eindigt bij Café The Alley aan de Stationsstraat 17 in Gramsbergen. Hier vindt ook de prijsuitreiking plaats. Deelname kost 10 euro. Dit bedrag wordt gedoneerd aan Stichting ALS. De rit mag zowel alleen als in duo's of trio's gereden worden.