Volledig scherm

Hovenier Helpt voor hulpbehoevenden in Zwolle

ZWOLLE - Voor hoveniers in Nederland staat de week van maandag 26 september tot en met vrijdag 1 oktober in het teken van Hovenier Helpt.

Gedurende deze week zetten hoveniers een week lang hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur en is ervoor bedoeld om iedereen de kans te geven een hulpbehoevende te verrassen door aanpak van de groene omgeving met behulp van een hovenier. De kleinste daden kunnen voor veel mensen al positieve gevolgen hebben.

In Zwolle werkt hoveniersbedrijf Overweg Allround mee aan Hovenier Helpt. Het aanmelden van projecten voor Hovenier Helpt kan tot donderdag 1 september via www.hovenierhelpt.nl. Het project moet binnen een dag uit te voeren zijn door de hovenier. Een week voor het project daadwerkelijk begint, horen mensen of hun aanmelding bij de selectie zit en dus uitgevoerd wordt. Hoe deze selectie in zijn werk gaat, wordt toegelicht op de website. Het aanleveren van foto's is verplicht.