Volledig scherm

Informatieavond Groene Loper IJsseldelta in Zwolle

ZWOLLE - De Gebiedscoöperatie IJsseldelta start, in navolging van andere plaatsen in Overijssel, de Groene Loper IJsseldelta.

Dit project is bedoeld om mensen en initiatieven te ondersteunen die zich inzetten om de natuur en het landschap nog mooier te maken. Het doel van de Groene Loper is om deze initiatieven en ideeën van zowel bewoners als organisaties samen te brengen, op de kaart te zetten en nieuwe groene initiatieven te ondersteunen.

Om belangstellenden te infomeren, wordt er maandag 24 oktober een informatieavond gehouden in ontmoetingscentrum Het Anker aan de Voorsterweg 36 in Zwolle. Tijdens deze avond zal worden uitgelegd wat het idee van de Groene Loper is. Ook wordt er samen met de aanwezigen nagedacht over de mogelijkheden voor ondersteuning en kunnen contacten tussen initiatiefnemers worden gelegd. Iedereen uit de IJsseldelta die al bezig is met een dergelijk project of een idee of belangstelling heeft voor een groen initiatief is van harte welkom. De bijeenkomst start om 20.00 uur.