Volledig scherm

Informatiebijeenkomst senioren over digitale overheid in HeerdeHEERDE - Senioren in de gemeente Heerde kunnen woensdag 7 september een informatiebijeenkomst over de digitale overheid bijwonen.

Deze bijeenkomst vindt plaats in Fysiotherapeutisch Centrum Heerde aan de Brinklaan 15. Het programma begint met ontspanningsoefeningen die door fysiotherapeute Merdi van Essen worden gegeven. Vervolgens verstrekken medewerkers van SeniorWeb Heerde Wapenveld deelnemers de benodigde informatie over het digitaliseren van allerlei overheidsdiensten en aanverwante organisaties. Er is onder meer aandacht voor de digitalisering van de Belastingdienst, de gemeente Heerde, zorgverzekering, ziekenhuis en energiemaatschappij. Bezoekers krijgen mogelijkheden aangereikt om deze ontwikkeling zelf goed bij te kunnen houden.

Mocht deze ene bijeenkomst niet voldoende zijn, dan verzorgen SeniorWeb Heerde Wapenveld en de gemeente Heerde hierover een aantal lessen. Tijdens de bijeenkomst van 7 september wordt er meer informatie verstrekt over het komende cursusaanbod. Daarnaast krijgen deelnemers voldoende tijd om zelf vragen te stellen over de ontwikkelingen. In verband met de organisatie is opgave gewenst. Dit kan bij Fysio Heerde (0578-696362) of Welzijn Heerde (0578-720001). Aan de informatiemiddag zijn geen kosten verbonden.