Volledig scherm

Informatiebijeenkomst Vrijwilligersverzekeringen bij Vrijwilligerspunt Dalfsen

DALFSEN - Het Vrijwilligerspunt Dalfsen houdt dinsdagavond 28 juni een voorlichtingsbijeenkomst in de Overkant aan het Kerkplein in Dalfsen.

Er wordt veel vrijwilligerswerk uitgevoerd binnen de samenleving van Dalfsen. Zo zijn er tal van bestuurders, leiders bij sportverenigingen, collectanten, voorleesmoeders, gastheren en -vrouwen en tal van andere vrijwillige begeleiders. Waar gewerkt wordt, kan wel eens iets mis gaan. Daarom is het goed om te weten hoe de verzekering voor vrijwilligers binnen de organisaties en verenigingen geregeld is. Wanneer moet iemand zijn of haar persoonlijke verzekering aanspreken en wanneer kan een beroep worden gedaan op de vrijwilligersverzekering?

Tijdens de bijeenkomst van Vrijwilligerspunt Dalfsen komt Dhr. Meijer van Achmea VNG vrijwilligersverzekering voorlichting geven over de vele facetten van de verzekering van het vrijwilligerswerk binnen verenigingen en organisaties. Belangstellende organisaties, verenigingen of vrijwilligers die de informatiebijeenkomst bij willen wonen, kunnen zich tot maandag 27 juni aanmelden via info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl of 088-8508804.