Volledig scherm

Inloopbijeenkomst park Hogenkamp en Michaëlkerk Zwolle

ZWOLLE - De gemeente Zwolle gaat de inrichting van Park Hogenkamp opnieuw tegen het licht houden. Directe aanleiding hiervoor is onder andere het voornemen van Vastbouw, eigenaar van de Michaëlskerk, om de kerk te slopen en hier woningen te realiseren.

De aanleiding om de inrichting van het park te herzien, is, naast de plannen voor de kerk, een aantal andere ontwikkelingen binnen het gebied park Hogenkamp-Middelweg. Zo is het pand van de postduivenvereniging aan de Ruusbroecstraat gesloopt en zijn de jeugdtuinen gestopt. Daarnaast heeft garagebedrijf Oving aangegeven dat er behoefte is aan meer ruimte voor het bedrijf. De gemeente onderzoekt of op de plek van de Stilohal woningbouw mogelijk is.

Om Zwollenaren op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, houdt de gemeente Zwolle donderdag 10 november een inloopbijeenkomst. Deze inloopbijeenkomst vindt van 17.00 tot 21.00 uur plaats in theater The Young Ones aan de Bisschop Willebrandlaan 32. De gemeente informeert aanwezigen over de plannen en hoort graag de reacties van Zwollenaren hierop. Aanmelden is niet nodig.