Volledig scherm

Inschrijving jubileumeditie DrogeVoeten Run Zwolle geopend

ZWOLLE - Voor de vijfde keer in successie wordt zaterdag 24 september de DrogeVoeten Run gehouden.

Net als voorgaande jaren is de run voor iedereen en staan lol en plezier voorop. De DrogeVoeten Run vindt plaats in het projectgebied Ruimte voor de Rivier Zwolle. De organisatie is in handen van het Waterschap Drents Overijsselse Delta, Salland, aannemer Van den Biggelaar/Ploegam, hardloopwinkel Run2Day Zwolle en Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve.

De route van deze run gaat over onverhard terrein, door zand en modder. Misschien moeten de deelnemers ook wat water trotseren. De ronde mag zo vaak gelopen worden als de deelnemer zelf wil. De verzamellocatie is bij De Vreugdehoeve aan de Zalkerveerweg 20 in Zwolle. In totaal is er plek voor 500 deelnemers. Inschrijven kan door te mailen naar zwolle@run2day.nl. In de mail moeten deelnemers duidelijk aangeven voor hoeveel personen zij zich inschrijven en de namen van de deelnemers en de shirtmaat doorgeven.

Mensen die niet meelopen kunnen de lopers aanmoedigen, maar er wordt ook voorlichting gegeven over het project Ruimte voor de Rivier. Kinderen kunnen zich laten schminken en zich vermaken met een opblaasbare stormbaan, een springkussen en een ballonnenclown.