Volledig scherm

Inschrijving provinciale popprijs Flavourland 2016 geopend

FLEVOLAND - De inschrijving voor de provinciale popprijs Flavourland 2016 is inmiddels alweer geopend. Flavourland is een wedstrijd die voor alle bands en acts uit Flevoland georganiseerd wordt.

De organisatie is in handen van het Centrum Amateurkunst Flevoland. Zij werken onder andere samen met poppodia De Meester in Almere, Underground in Lelystad, De Klos in Emmeloord en BG-22-24 in Almere. De voorrondes van de wedstrijd zijn vrijdag 4 november (De Meester), zaterdag 5 november (De Klos) en vrijdag 11 november (Underground). Bij BG-22-24 wordt gestreden om een wildcard. De finale van Flavourland is vrijdag 2 december in poppodium Underground in Lelystad.

De winnaar van de finale van Flavourland plaatst zich automatisch voor de landelijke finale van de Sena Performers POPnl Award 2017. Deze finale wordt gehouden in de Melkweg in Amsterdam. Zaterdag 27 augustus vertegenwoordigt 'Hard & Heady' Flevoland in de Melkweg tijdens de finale van 2016. Ieder bandlid ontvangt een gage van 250 euro. Daarnaast bedraagt de hoofdprijs 5000 euro en is er nog een publieksprijs ter waarde van 3000 euro.

Aanmelden voor Flavourland kan tot zaterdag 1 oktober 2016 door het inzenden van een deelnameformulier en eventuele demo. Het deelnameformulier en alle overige informatie is te vinden op www.flavourland.nl.