Volledig scherm

Jezus Christus staat centraal tijdens Outreach NunspeetNUNSPEET - In Nunspeet wordt van zaterdag 13 tot en met zondag 21 augustus een interkerkelijke en internationale 'outreach' georganiseerd. Het doel hiervan is om plaats te maken voor Jezus Christus in het eigen hart en in Nunspeet en omgeving.

Gedurende deze week gaat een internationaal team van tientallen vrijwilligers Nunspeet in om Jezus centraal te stellen in hun leven en omgeving. Er wordt op verschillende plaatsen muziek gemaakt door muzikanten en er worden diverse mensen bezocht die steun kunnen gebruiken.

Inwoners van Nunspeet en andere belangstellenden zijn deze week van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Zo is er maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 11.30 uur een samenkomst in de Dorpsherberg en is er maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 22.00 uur het Outreach Café in De Wheme. Zaterdag 20 augustus is er van 9.30 tot 13.00 uur een een inspirerende en bemoedigende bijeenkomst speciaal voor vrouwen en in de avond is in de Dorpsherberg de bijeenkomst 'Jezus geeft leven' (20.00-21.00 uur). Zondag 21 augustus is er om 14.00 uur een Jezus Celebration op het Marktplein, gevolgd door Het Love Feast om 16.00 uur. Meer informatie en aanmelden op www.reviveveluwe.nl.