Volledig scherm

Kaartverkoop The Last Waltz in Hedon Zwolle per direct gestart

ZWOLLE - Het Hedon productiehuis geeft liefhebbers de kans om donderdag 24 november het fameuze afscheid van The Band opnieuw te beleven, inclusief vele gastmuzikanten, dansers en het beroemde Turkey-dinner.

Precies 40 jaar na dato kunnen belangstellenden terecht bij poppodium Hedon voor een ode aan één van de meest gewaardeerde concerten uit de geschiedenis van de popmuziek: The Last Waltz. Met The Last Waltz nam The Band afscheid van haar publiek. Het werd een ongeëvenaard optreden en een mijlpaal in de geschiedenis van live-shows en popmuziek in het algemeen.

In Hedon wordt The Last Waltz 24 november uitgevoerd door onder meer Onno Smit, Douglas Firs, Maurits Westerik, Spanjers en Dijsseldonk, Bertolf, Jelle Paulusma, Jeangu Macrooy, Bluegrass Boogiemen, Erwin Nyhoff, Fay Lovsky en vele anderen. De Hedon Allstars Band kruipt in de huid van The Band. Voorafgaand aan het concert vindt het Turkey Dinner plaats. Voor het diner zijn slechts een aantal kaarten beschikbaar. De kaartverkoop voor het eenmalige concert en het diner is inmiddels gestart. Kaarten voor het concert kosten 21,50 en voor het diner 36,50 (inclusief concert) en zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl.