Volledig scherm

Kerstpakkettenactie Zwolle zoekt laatste wapperende handen

ZWOLLE - De Kerstpakkettenactie Zwolle heeft haar ambitie bijgesteld. Het aantal te maken pakketten is opgeschroefd van 1750 naar 2100 stuks. Reden hiervoor is de stijging van het aantal aanvragen.

Om dit nieuwe doel te halen, is de organisatie per direct op zoek naar wapperende handen. "Ik ben heel blij om te melden dat 502 klussen al weg zijn", zegt Jan de Beer, één van de coördinatoren van de actie. "Maar we zoeken voor 121 klussen nog vrijwilligers".

Vrijwilligers kunnen zichzelf of een groep digitaal inschrijven via www.kerstzwolle.nl. Hier staat een online inschrijfformulier klaar. De vrijwilligers zijn hard nodig bij het inzamelingsweekend van vrijdag 16 en zaterdag 17 december. Op dit moment worden er alleen nog vrijwilligers gezocht die het winkelend publiek bij supermarkten willen vragen om producten. De Beer: "De flyers en dozen liggen voor u klaar bij aan komst. Ook het vervoer is geregeld. Samen maken wij deze actie tot een succes!".

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement