Volledig scherm

Kids Vakantiegids onderscheidt vakantieplekken in Beerze, Rheezerveen en Slagharen met keurmerk

BEERZE/RHEEZERVEEN/SLAGHAREN - De Kids Vakantiegids heeft dit jaar een 'Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk' voor de beste zwemparadijsvakanties uitgereikt aan vijf campings in Beerze, Rheezerveen en Slagharen.

Het gaat om de Beerze Bulten in Beerze, kampeerdorp De Zandstuve en sprookjescamping De Vechtstreek in Rheeze, vakantiepark Het Stoetenslagh in Rheezerveen en vakantiepark Slagharen die uit honderden accommodaties gekozen zijn. Een jury van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk' loofde voor het tweede jaar op rij een keurmerk aan vijf vakantieadressen in zes categorieën uit in België, Duitsland en Nederland. Daarbij werd onder meer gekeken naar waterpretfaciliteiten, de beoordeling door gezinnen en de mogelijkheden voor zwemlessen.

De Beerze Bulten kreeg de onderscheiding in twee categorieën: vakantie met overdekt zwembad en vakantie met zwemvijver. De overige campings kregen een keurmerk. Zo ontvingen De Zandstuve en De Vechtstreek een onderscheiding voor vakantie met waterspeeltuin, Het Stoetenslagh voor vakantie met zwemvijver en vakantiepark Slagharen kreeg een keurmerk voor vakantie-adres met aquapark. In de categorieën vakantie met subtropisch zwemparadijs en vakantie met aquapark Europa werden geen onderscheidingen in het Vechtdal verdeeld. Het publiek mag per categorie een winnaar kan kiezen. Dit kan tot en met zondag 24 juli met een stem op de Kids ZwemparadijsTip!-website: www.kidsvakantiegids.nl. De winnaars worden maandag 25 juli bekendgemaakt.