Volledig scherm
Diagonaalspeelster Janine Dullaert. foto Kindercentrum-Alterno

Knip nieuw bij Alterno, diagonaal Dullaert blijft

APELDOORN - De selectie van Kindercentrum-Alterno krijgt steeds meer vorm. Met Janine Dullaert en Kirsten Knip werden de achtste en negende volleybalster vastgelegd voor het nieuwe seizoen in de A-League.

Kirsten Knip (18 jaar) komt over van TVC Amstelveen, waar ze het afgelopen seizoen als libero speelde. Daarvoor speelde Knip bij HAN, Simokos en Madjoe. Tevens maakte ze deel uit van de selecties van Jeugd- en Jong Oranje. Bij Alterno is ze aangetrokken om de liberorol te vervullen.

De spelersgroep van Kindercentrum-Alterno begint daarmee steeds meer vorm te krijgen. Afgelopen week werd al bekend dat Anouk Molendijk en Heleen Hesselink van Set-up’65 naar Alterno komen en gisteren gaf Janine Dullaert aan de Apeldoornse club trouw te blijven. Dullart gaat zich het komend seizoen richten op de diagonaalpositie.

Met Knip en Dullaert bestaat de selectie van de nieuwe coach Ali Moghaddasian nu uit negen speelsters: Sanne Brandsma, Quirine Oosterveld, Kathy Bonsen, Carlijn Jans, Moniek Jansen, Heleen Hesselink, Anouk Molendijk, Knip en Dullaert.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement