Volledig scherm

Landstede Vakantieschool bij Doepark Nooterhof in Zwolle

ZWOLLE - Landstede biedt leerlingen, studenten en volwassenen ook deze vakantie weer de mogelijkheid om gebruik te maken van de Vakantieschool.

Deelnemers kunnen tijdens de Vakantieschool het niveau van Nederlands, Engels of rekenen verbeteren. De Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en huidige mbo-studenten die één van de drie vakken willen verbeteren of zich voor willen bereiden op hun examens, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid. Ook studenten en volwassenen waarvoor Nederlands niet de moedertaal is, hebben baat bij deze extra lessen. Deelnemers krijgen les in groepen of werken zelfstandig. Daarnaast worden zij intensief begeleid door docenten of studentassistenten.

De Landstede Vakantieschool wordt aangeboden bij Doepark Nooterhof aan de Goertjesweg 1 in Zwolle en vindt plaats van maandag 4 tot en met vrijdag 15 juli en van maandag 15 tot en met vrijdag 26 augustus. Deelnemers die niet bij Landstede zijn ingeschreven, betalen 30 euro per dag. Dit is inclusief studiemateriaal en exclusief een studieboek. Mbo-studenten en deelnemers van Landstede ontvangen 50 procent korting. Aanmelden voor de vakantieschool kan door te mailen naar info@vakantieschool.nl.