Volledig scherm
Doepark Nooterhof in Zwolle. © Sacha Wunderink

Landstede Vakantieschool bij Doepark Nooterhof Zwolle

ZWOLLE - Doepark Nooterhof is in de herfstvakantie weer toneel voor de Vakantieschool van Landstede. Leerlingen, studenten en volwassenen die hun niveau van Nederlands, Engels en/of rekenen willen verbeteren, zijn van harte welkom.

Deelnemers volgen een cursus waarin de kennis van deze vakken wordt opgefrist of bijgespijkerd. Gedurende vier dagen volgen de deelnemers een intensief bijscholingsprogramma. Aan de hand van een gesprek op de eerste dag wordt bepaald wat de leervragen van de deelnemer zijn. Er is intensieve begeleiding van docenten en studentassistenten die uitblinken in het vak waar de deelnemer zich voor aan heeft gemeld. Ook studenten en volwassenen waarvoor Nederlands niet de moedertaal is, hebben baat bij deze extra lessen.

De Landstede Vakantieschool wordt aangeboden bij Doepark Nooterhof aan de Goertjesweg 1 in Zwolle. De lessen zijn van maandag 17 tot en met donderdag 20 oktober. De sfeer is gezellig en deelnemers zijn dagelijks om 13.00 uur vrij, waardoor de Vakantieschool is met een vakantiebaan of ontspanning. Deelnemers die niet bij Landstede zijn ingeschreven betalen 30 euro per dag, Landstede-studenten betalen 15 euro per dag. Meer informatie of aanmelden kan via 0800-0245666 of info@vakantieschoolzwolle.nl.