Volledig scherm
Museum Schokland laat haar bodemschatten zien in de Nationale Museumweek. © Museum Schokland

Museum Schokland toont fotoserie over Schokker bodemschatten in Nationale Museumweek

SCHOKLAND - Museum Schokland toont in de Nationale Museumweek van zaterdag 16 tot en met zondag 24 april een fotoserie over de talloze bodemsporen die rond het voormalige eiland zijn gevonden.

De foto's geven een beeld van de archeologische waarde van Schokland wat in het verleden tot spectaculaire vondsten heeft geleid. Zo zijn gevonden prehistorische voetafdrukken van 4000 jaar oud te zien die tot de pronkstukken van het museum behoren. De Museumweek, waar Museum Schokland aan meedoet, is bedoeld om een opvallend of bijzonder deel van het museum tijdens in de kijker met als thema Ons echte goud. Het evenement is een initiatief van de Museumvereniging en de branchevereniging van Nederlandse musea. De fotoserie met de Schokker bodemschatten is dagelijks te zien van 11.00 tot 17.00 uur in het museum aan de Middelbuurt 3 op Schokland. Toegang is op zaterdag 16 en zondag 17 april slechts een euro. Entree op andere dagen is 6 euro voor volwassenen en 4,50 euro voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Meer informatie staat op www.nationalemuseumweek.nl.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement