Volledig scherm

Najaarsprogramma poppodium Hedon Zwolle volop in de steigers

ZWOLLE - Poppodium Hedon uit Zwolle heeft de afgelopen weken een hoop nieuwe artiesten toe weten te voegen aan haar programma.

Hierdoor staat er al een solide programmering voor het nieuwe concertseizoen. Oude bekenden en nieuwe parels uit binnen- en buitenland zijn goed vertegenwoordigd en ook samenwerkingen met Zwolse theaters en High Energy Events komen terug. Zaterdag 16 juli sluit Hedon het seizoen af met het populaire danceconcept Singlefeestje. Hier zijn nog enkele kaarten voor beschikbaar. Het poppodium luidt vervolgens een korte zomerstop in. Woensdag 26 augustus gaan de deuren van Hedon weer open. De Zuid-Amerikaanse metalband Soulfly opent het nieuwe seizoen.

Hedon heeft met haar brede programmering getracht om voor iedere muziekliefhebbers iets aan te bieden. Voor zowel rockers als liefhebbers van hiphop, dance en singer-songwriters is er komend seizoen voldoende te beleven bij het poppodium aan de Burgemeester Drijbersingel in Zwolle. De kaartverkoop voor veel shows in het nieuwe concertseizoen is inmiddels al gestart. Op www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle zijn kaarten voor de shows te koop. Op deze website is eveneens het programma te vinden. Doordat het programma constant in ontwikkeling is, zullen in de loop der tijd nieuwe concerten en evenementen worden toegevoegd.