Volledig scherm

Natuur en Milieu zoekt groene visioenen voor Overijssel

OVERIJSSEL - Beleidsmakers en doeners zijn belangrijk om van Overijssel een mooie en duurzame provincie te maken. Maar veel prachtige natuur-, milieu- of duurzaamheidsprojecten kwamen voort uit een droom of visioen. Natuur en Milieu Overijssel is daarom op zoek naar dromers en visionairs.

Ben jij een groene visionair of ken je er een? Laat het dan weten aan Natuur en Milieu Overijssel. De mooiste droom wordt in de spotlights gezet door de organisatie, ontvangt 250 euro en ontvangt passende ondersteuning voor de realisatie van het visioen.

Iedere vrijwilliger die een droom heeft voor het behouden of bevorderen van natuur en milieu in Overijssel, of deze al (deels) heeft verwezenljikt, komt in aanmerking. De initiatieven moeten ambitieus, creatief en inspirerend zijn, maar zeker ook uitvoerbaar. Visionairs en doeners kunnen hun eigen initiatief of dat van anderen tot vrijdag 16 december aanmelden via het aanmeldformulier op www.natuurenmilieuoverijssel.nl. Uit de kandidatenlijst kiest Natuur en Milieu Overijssel de Groene Visionair van Overijssel 2016. Deze wordt donderdag 22 december bekendgemaakt.