Volledig scherm

Nieuw online platform SamenZwolle brengt Zwollenaren bij elkaar

ZWOLLE - Inwoners van Zwolle kunnen vanaf heden terecht op het nieuwe online platform SamenZwolle. Op dit nieuwe platform www.samenzwolle.nl kunnen inwoners van Zwolle sociale activiteiten, vrijwilligersvacatures, hulpvragen en oproepen uit de hele stad vinden en plaatsen.

Iedereen die gebruik wil maken van de website kan zelf zijn of haar activiteit of oproep online plaatsen door een account aan te maken. Ook het reageren op activiteiten, hulpvragen en vrijwilligersvacatures loopt via het platform. Organisaties, stichtingen, verenigingen en initiatieven kunnen een organisatie-account aanmaken, waardoor zij zichtbaar en vindbaar zijn op SamenZwolle.

SamenZwolle is een initiatief van verschillende woon-, welzijns-, zorg- en onderwijsorganisaties, zoals Sociaal Wijkteam, Travers Welzijn, Tactus, Stadkamer en Deltawonen. Zij zien dat er behoefte is aan één overkoepelend sociaal platform dat Zwollenaren bij elkaar brengt en waar iedereen uit de stad gratis gebruik van kan maken. Achter de schermen werken verschillende Zwollenaren en organisaties als ZwolleDoet!, Stichting Present en Stichting Hart voor Zwolle om goede hulp en deelnemers voor activiteiten te vinden en te begeleiden in het maken van matches.