Volledig scherm
© screenshot

Nieuw voor Stentor-abonnees: Topics

ZWOLLE - Vanaf vandaag bieden we u als Stentor-abonnee een nieuw service aan: Topics. Met Topics kunt u op uw smartphone, tablet en computer eenvoudig alles lezen over onderwerpen die u het meest interesseren.

Wilt u alles weten en bijhouden over Donald Trump, gezond leven, Max Verstappen, vakanties in Italië, Özcan Akyol, architectuur, Jonnie Boer, windenergie of Theresa May? Topics bundelt alle artikelen uit Nederlandse en Belgische kwaliteitskranten op één centrale plek.

U kiest zelf uw onderwerpen en Topics zet elke dag de voor u relevante artikelen klaar. We putten daarvoor onder meer uit Trouw, de Volkskrant, De Morgen, het AD, Het Laatste Nieuws, De Gelderlander, Tubantia en natuurlijk uw eigen Stentor.

De afgelopen tijd heb ik Topics al mogen gebruiken en ik vind het ideaal. Het geeft mij ook zicht op andere bijzondere verhalen van onze zusterkranten die net als uw Stentor deel uit maken van de Persgroep.

Speciale zoekopdrachten
Als er belangrijke nieuwsonderwerpen zijn, pas ik de zoekopdracht zodanig aan dat ik alle relevante artikelen over die onderwerpen ook kan ontvangen. Daarnaast heb ik een aantal speciale zoekopdrachten zoals tech van de toekomst, jong talent en inspirerende vrouwen altijd aanstaan. Zodra er in andere kranten daarover wordt geschreven, biedt Topics mij de relevante artikelen aan.

Deze extra service hoort vanaf vandaag bij uw huidige abonnement. U betaalt daarvoor dus niets extra. Topics is niet los verkrijgbaar, maar is exclusief voor u als abonnee van de Stentor. Het werkt ongeveer als Spotify, maar dan niet met muziek maar met artikelen. U geeft aan waarover u wilt lezen en met deze nieuwe service kunnen wij er voor zorgen dat u snel de bijbehorende artikelen krijgt.

Waarde
We doen dit om u als abonnee zoveel mogelijk waarde te geven voor uw geld. U heeft dus voortaan de Stentor plus nieuws en verhalen uit andere kranten. Mijn collega’s van de Stentor-redactie en ik zijn erg enthousiast. Wilt u ook gebruik maken van Topics? Ga dan naar destentor.nl/topics. We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen!

Met vriendelijke groet, Allard Besse Hoofdredacteur