Volledig scherm

Nieuwe naam voor Legofestijn in Evenementenhal Hardenberg

HARDENBERG - De naam van het Legofestijn in de Evenementenhal Hardenberg is gewijzigd van Beleef LEGO Dagen naar Bouwblokjes.

Het evenement staat zaterdag 13 en zondag 14 augustus op het programma. De beurshallen worden speciaal voor dit evenement omgetoverd tot een waar legoparadijs voor jong en oud. Bezoekers kunnen fascinerende legocreaties ontdekken, meedoen aan bouwwedstrijden en legocollecties compleet maken bij één van de deelnemers aan de legomarkt. Op deze markt zijn ontelbare blokjes te koop. Dit is ideaal voor de liefhebber die al tijden op zoek is naar dat ene legosteentje om de collectie compleet te maken. De markt is geschikt voor iedereen, dus ook voor de beginnende bouwer.

De entree voor Bouwblokjes bedraagt 4 euro per persoon. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis welkom. Tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Evenementenhal. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Op beide dagen zijn de deuren van de Evenementenhal Hardenberg van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.evenementenhal.nl.