Volledig scherm

Nieuwe seizoen Jeugdtheaterschool Hardenberg staat voor de deur

HARDENBERG - Het nieuwe seizoen van Jeugdtheaterschool Hardenberg gaat in september weer van start. Kinderen die geïnteresseerd zijn in theater, musical en podium kunnen zich vanaf heden voor deze lessen aanmelden.

De lessen zijn bedoeld voor alle jongens en meisjes uit groep 4 tot en met 8 van de basisschool die het leuk vinden om te acteren, te zingen en te dansen en die niet bang zijn om op een podium te staan. De lessen zijn op vrijdag van 18.15 tot 19.45 uur en vinden plaats bij LOC+ aan de Parkweg in Hardenberg. In de schoolvakanties zijn er geen theaterlessen.


Het lesjaar van de Jeugdtheaterschool bestaat uit 24 wekelijkse lessen van anderhalf uur. De lessen staan onder leiding van ervaren docenten die weten waar ze het over hebben. Er wordt gewerkt aan de hand van een script dat speciaal voor de theaterschool is geschreven. De deelnemende kinderen spelen hierin allemaal een bepalende rol. De kinderen denken mee over de rolverdeling, verdiepen zich in het karakter en bouwen samen met de dramadocent aan het eindresultaat. In de lessen wordt uiteindelijk toegewerkt naar een spetterende eindvoorstelling, waarin voor iedereen een mooie rol is weggelegd. De eindvoorstelling wordt gespeeld in een theaterzaal. De kosten voor deelname aan een volledig lesjaar bedragen 295 euro, inclusief een uitgebreid lesboek. Aanmelden kan via www.jeugdtheaterschoolhardenberg.nl.