Volledig scherm

Ondernemers Noordwest-Veluwe en Flevoland nomineren voor Linnaeus-onderscheiding

NOORD-VELUWE - Leden van De Maatschappij departement Noordwest-Veluwe en Flevoland en bij De Diamant betrokken bedrijvenkringen, organisaties en instellingen van Noord-Veluwe zijn op zoek naar de meest sociaal-maatschappelijk betrokken ondernemer in de regio.

Tot vrijdag 1 juli kunnen kandidaten aangedragen worden. Daarna buigt de jury zich over de nominaties en kiest daaruit diegene die de negentiende Linnaeus-onderscheiding in ontvangst mag nemen.

De jury kiest uit de nominaties de kandidaat die het hoogste scoort op de criteria zoals het voeren van een goed en sociaal personeelsbeleid, inspirerend leiderschap, toekomstgerichte bedrijfsvoering, ambassadeursfunctie, positieve bedrijfsvoering ten opzichte van milieu en milieubewustzijn. Kortom: een ondernemer met een aantoonbaar groot sociaal-maatschappelijk hart.

De Linnaeus-onderscheiding wordt ieder jaar in januari uitgereikt tijdens De Ontmoeting. Dit is de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van De Maatschappij, Bedrijvenkring Harderwijk, Bedrijvenkring Ermelo en VNO-NCW Midden.