Volledig scherm

Ontmoetingsavond voor ouders van volwassen kinderen met beperking in Elburg

ELBURG - MEE Veluwe houdt donderdag 23 juni samen met Stichting WIEL voor de derde keer een ontmoetingsavond voor ouders van volwassen kinderen met een beperking.

Dit kan een (licht) verstandelijke beperking zijn of een psychiatrische stoornis. Zowel ouders met een thuiswonend als uitwonend kind uit de regio Noord-Veluwe zijn welkom. Het thema van de avond is 'Communicatie'. "Ouders ervaren soms een spanningsveld in de wijze waarop ze met hun volwassen kind communiceren", zegt Bertineke Martens van MEE. "Aan de ene kant willen kinderen graag als volwassenen aangesproken worden, maar aan de andere kant is er de beperking waar ouders in de communicatie rekening mee moeten houden. Tijdens de ontmoetingsavond wordt besproken wat belangrijk is in de communicatie. Het doel van de bijeenkomst is om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen."

De ontmoetingsavond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Kulturhus 't Huiken aan de Lange Wijden 33 in Elburg. De toegang is gratis. Om 21.30 uur wordt de avond afgesloten. Belangstellenden kunnen voor meer informatie en aanmelding bellen met Bertineke Martens via 06-21524023. Er kan ook gemaild worden naar bertineke.martens@meeveluwe.nl.