Volledig scherm

Oranjevereniging Spoolde houdt Spoolderfeest in buurtschap Zwolle

ZWOLLE - De Oranjevereniging Spoolde houdt donderdag 16, vrijdag 17 en zondag 18 juni weer het Spoolderfeest.

Tijdens dit driedaagse buurtfeest zijn er weer diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er donderdag 16 juni om 18.00 uur een huifkartocht door de natuur in de omgeving van Spoolde. Daarnaast is er om 20.30 uur een pokeravond voor maximaal tien personen, kunnen belangstellenden een potje klaverjassen en wordt er een darttoernooi gehouden.

Om het buurtschap Spoolde te binden, wordt er ook dit jaar weer een barbecue georganiseerd voor het gehele buurtschap. Deze barbecue is vrijdag 17 juni en start om 18.00 uur. Ook mensen die (nog) geen lid zijn van de vereniging, zijn van harte welkom. Volwassenen betalen 10 euro en kinderen van 5 tot en met 12 jaar 5 euro. Aansluitend aan de barbecue is er om 20.00 uur Spoolde Got Talent en wordt de dag om 20.30 uur afgesloten met de Hitquiz.

Op de slotdag zijn er vanaf 10.00 uur diverse activiteiten. Zo zijn er kinderspelletjes, is er een oldtimer trekker- en brommerrit, wordt het Grote Buurtspel 2.0 gehouden en zijn er de Spoolder Sketches. Het Spoolderfeest wordt om 21.00 uur afgesloten door de coverband Kraakthelder. Meer informatie over het programma op www.ovspoolde.nl.