Volledig scherm
De familie Peters bij de ‘Queen of Vechtvalley’. De rondvaartboot vaart ook regelmatig uit als partyschip en biedt plaats aan 85 personen.

Rederij Peters straalt plezier uit

Het begon in 1961 met een salonbootje van 12 bij 2 meter waar de nogal gezette oma Peters niet in durfde omdat ze bang was dat ‘ie zou omslaan. Het huidige vlaggeschip van Rederij Peters in Ommen, de ‘Queen of Vechtvalley’, zal niet snel kapseizen.

Het schip is sinds 1990 in de vaart en de trots van familiebedrijf Peters, dat sinds enkele jaren wordt geleid door broer en zus Christaan (29) en Claudia (26). Vader Henk Peters (61) kon de zaak met een gerust gevoel aan zijn kinderen overdoen. Ze al van jongsaf aan actief in het bedrijf, met hbo-diploma’s op zak uitstekend opgeleid en zaten boordevol nieuwe ideeën. Rederij Peters, met zijn rondvaarten, boten- en kanoverhuur, diverse dagjes uit voor groepen en camping (geleid door moeder Sylvia) geldt als het warm kloppend hart van de recreatie aan de Vecht in hartje Ommen. De Petersen stralen plezier uit in hun werk. Henk: „De mensen komen voor de natuur en de gezelligheid. Die kunnen wij ze bieden en dat is dankbaar werk.”

www.rederijpeters.nl

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement