Volledig scherm

Regiobijeenkomsten Vruchtbare Kringloop voor Overijsselse melkveehouders

ZWOLLE - Melkveehouders uit Overijssel die benieuwd zijn naar de economische effecten van maatregelen op het melkveebedrijf en naar de resultaten van het project Vruchtbare Kringloop Overijssel (VKO) zijn uitgenodigd voor de VKO-regiobijeenkomsten.

Naast de 250 huidige deelnemers zijn ook andere geïnteresseerde Overijsselse melkveehouders welkom.Woensdag 22 juni is er een bijeenkomst in Reutum, dinsdag 28 juni in Zwolle en woensdag 29 juni in Heeten. De bijeenkomsten zijn vanaf 13.00 uur.

Tijdens de regiobijeenkomsten bespreekt Gerjan Hilhorst van de Wageningen UR de resultaten van twee jaar KringloopWijzers binnen VKO. Jaap Gielen van Countus gaat in op de economische effecten van maatregelen op het melkveebedrijf. Daarnaast komt een deelnemer aan het woord over zijn eigen resultaten en ervaringen en legt projectleider Bert Muller uit hoe het vervolg van het project eruit ziet. De bijeenkomst in Zwolle vindt plaats bij De Vijverhoeve aan de Noordelijke Ruitenweg 1. Aanmelden voor de regiobijeenkomst kan tot maandag 20 juni via www.vruchtbarekringloopoverijssel.nl. Op deze website is eveneens meer informatie over het project en de bijeenkomst te vinden.