Volledig scherm

Snoeiwerkzaamheden aan bomen in Oldebroek

OLDEBROEK - In Oldebroek worden in de maand november op verschillende locaties bomen gesnoeid. Het snoeiwerk wordt uitgevoerd met behulp van een zelfrijdende hoogwerker. Hierdoor kan enige verkeershinder ontstaan. Op sommige wegen wordt het verkeer tijdelijk omgeleid, maar enkele wegen worden ook tijdelijk afgesloten.
De snoeiwerkzaamheden zijn maandag 14 november gestart aan de Hogenbrinksweg in Oldebroek. Tijdens de snoeiwerkzaamheden langs deze weg, die een week duren, wordt de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. De woningen aan deze weg zijn wel bereikbaar. Na afronden van deze werkzaamheden wordt achtereenvolgens gesnoeid aan de volgende wegen: Vierhuizenweg, Bovenpad vanaf Vierhuizenweg tot Koeleweg, Oude Dijk, Mheneweg Zuid, Ottenweg, Bovendwarsweg, Bovenheigraaf tussen Ottenweg en Broekeroordsweg en Bovenheigraaf tussen Ottenweg en Stationsweg.

​De snoeiwerkzaamheden duren ongeveer een maand. Voor vragen kunnen mensen contact opnemen met Johan Fidder, adviseur Openbaar Groen, via jfidder@oldebroek.nl.