Volledig scherm

Stichting Oekraïne Projecten houdt kerstkaartenactie in Hattem

HATTEM - De Stichting Oekraïne Projecten houdt ook dit jaar weer de kerstkaartenactie in de gemeente Hattem. oekraine-projecten.nl.

Inwoners van de gemeente Hattem kunnen voor 40 cent kerstkaarten laten bezorgen door de stichting in plaats van 65 cent te betalen bij PostNL. Alfa accountants en adviseurs sponsort daarnaast 10 cent per rondgebrachte kerstkaart. De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan het project Winterhulp. Vorig jaar bracht Stichting Oekraïne Projecten 2800 kerstkaarten rond binnen de gemeente Hattem. Hiermee werd een bedrag van 1400 euro opgehaald.

Inwoners van Hattem kunnen helpen door een kerstkaart te sturen naar iemand uit dezelfde gemeente. Kerstkaarten kunnen vanaf donderdag 8 december tot en met donderdag 22 december ingeleverd worden bij Boekhandel De Fontein aan de Kerkstraat 32 in Hattem. Vanaf dinsdag 13 december tot en met donderdag 22 december zijn de kaarten tussen 14.00 en 17.00 uur ook in te leveren bij de Familie Keijl aan de Vliegenstein 16 in Hattem. Vanaf zaterdag 17 december worden de eerste kaarten rondgebracht. Mensen die willen helpen bij het rondbrengen, kunnen zich aanmelden via secretariaat@