Volledig scherm

Theater Gnaffel speelt Pekel & Co tijdens Stadsfestival Zwolle

ZWOLLE - Theater Gnaffel speelt tijdens het Stasfestival in Zwolle de voorstelling Pekel & Co. Het Stadsfestival wordt dit jaar van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september gehouden.

Pekel & Co wordt opgevoerd op de hoek bij de Pletterstraat en de Diezerpoortenbrug en is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. De voorstelling gaat over het meisje Vlinder die door iemand uit de gracht is gered. Vervolgens wordt ze aangesproken door Pekel, een pop met rood haar en puntoren. Hij is de aanvoerder van de poppenfamilie die Vlinder overhaalt om mee op reis te gaan met hun voorstelling. Er ontstaat een hechte vriendschap, maar Vlinder wordt slecht behandeld door de poppenspeler. Daarom besluit ze om met pijn in het hart de familie te verlaten.

De voorstelling is vrijdag 2 september om 20.00 uur te zien, zaterdag 3 september om 12.00, 15.00 en 20.00 uur en zondag 4 september om 12.00 en 15.00 uur. Kaarten voor de voorstelling zijn online te bestellen via www.stadsfestival.nl. Ook zijn de kaarten aan de kassa's op het Rodetorenplein te koop tijdens het festival. Via de website van het Stadsfestival en via www.gnaffel.nl is eveneens meer informatie te vinden over de voorstelling van Theater Gnaffel.