Volledig scherm

Theatergroep De Reizigers speelt op manege De Laarbrug in OmmenOMMEN - Theatergroep De Reizigers speelt vrijdag 24 en zondag 26 juni op manege De Laarbrug in Ommen de voorstelling 'Van boekweitboer tot dronepiloot'.

In vier eenakters ziet het publiek de opkomst van het rendementsdenken in de agrarische sectoren wat dat doet met de binding van boeren met hun land. Tijdens de voorstelling reist het publiek mee van de verveners die vol idealisme gingen boeren tot aan het boerenbedrijf van nu, waar dure landbouwmachines, de wereldhandel en de bank de dienst uitmaken. De bezoekers maken kennis met de rivier De Vecht, Horatius de Vechtganger en de Vrouw met het Zicht. Het toneelstuk wordt gespeeld door inwoners uit Overijssel.

De theatervoorstelling aan de Nieuwedijk 7 in Ommen is 24 juni om 20.15 uur te zien en 26 juni om 14.30 uur. Kaarten kosten 10 euro per persoon en kunnen gereserveerd worden via cees@theatergroepdereizigers.nl of telefonisch via 06-51109946. Manege De Laarbrug verzorgt een special boekweitmaaltijd op de voorstellingsdagen. Meer informatie hierover op www.laarbrug.nl. De voorstelling wordt in verschillende ruimtes gespeeld en is daardoor minder toegankelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperking.