Volledig scherm

Tuinen in het Vechtdal openen tijdens Open Tuinen Dagen

VECHTDAL - Bevlogen tuinbezitters in het Vechtdal nodigen belangstellenden vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni uit om een kijkje te komen nemen in hun tuin.

De eigenaren van de tuinen delen in dit weekend hun passie en laten bezoekers genieten van al het moois in de tuinen. In totaal zijn er in de gemeentes Dalfsen, Hardenberg en Ommen 21 verschillende locaties die deelnemen aan de Open Tuinen Dagen. De organisatie is in handen van Groei & Bloei afdelingen Ommen en Coevorden.

Het completen programma met alle deelnemende adressen aan de Open Tuinen Dagen staat in het routeboekje. Dit boekje is te koop bij Bruna Hardenberg, Primera Ommen en Dedemsvaart, The Read Shop in Ommen en Dalfsen, Kunst aan de Vecht, het Shell tankstation in Ommen en Hardenberg en bij de Beerzertuun in Beerzerveld. Ook bij een aantal deelnemers is het boekje te koop. Het routeboekje kost 5 euro en doet ook dienst als toegangsbewijs voor alle tuinen voor maximaal twee personen. Meer informatie over de Open Tuinen Dagen of de deelnemende tuinen is te vinden op www.ommen.groei.nl.