Volledig scherm

Unicef Wereldfestival bij Doepark de Nooterhof in Zwolle

ZWOLLE - De evenementencommissie van Unicef regio Zwolle houdt zondag 12 juni de tweede editie van het Unicef Wereldfestival in Doepark de Nooterhof aan de Goertjesweg 1 in Zwolle.

Van 12.00 tot 17.00 uur worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd met een werelds thema. Bezoekers kunnen onder andere genieten van een optreden van kinderkoor UP4S uit Oeganda, Israëlische muziek met Klezmerband Rozjinkes en singer-songwriter Jo Sarah. Het publiek kan verder deelnemen aan workshops Tai Chi, Krav Maga, Tango en Flamenco. Ook zijn er winkeltjes met wereldse producten.

Doel van het festival is niet alleen het inzamelen van geld voor Unicef. Het is voor bezoekers ook een mooie kans om kennis te maken met andere culturen en gebruiken. Het programma biedt een middag vullend programma met activiteiten, maar ook met standhouders en horecagelegenheden. Toegangskaarten voor het Unicef Wereldfestival zijn verkrijgbaar aan de kassa. Bezoekers vanaf 12 jaar betalen 5 euro, kinderen van 4 tot en met 12 jaar 2,50 euro. Kinderen jonger dan 4 jaar zijn gratis welkom. Voor sommige workshops kan een extra bijdrage voor het materiaal gevraagd worden. De volledige opbrengst komt ten goede aan Unicef.