Volledig scherm

Uniek ondernemersproject in regio Zwolle zoekt ondernemende jongerenZWOLLE - De ZomerOndernemer is op zoek naar ondernemende jongeren uit de regio Zwolle tussen de 15 en 23 jaar.

Jongeren die deelnemen aan dit project starten in de zomervakantie hun eigen onderneming met begeleiding, verzekering en een startkapitaal. Deelnemers krijgen vier tot zes weken de gelegenheid kennis te maken met het ondernemerschap. In de eerste week is er een driedaagse training en daarna gaan de jongeren zelf aan de slag. Er worden regelmatig bijeenkomsten gehouden met bijvoorbeeld een workshop met spraakmakende ondernemer. Aan het eind presenteren de jongeren hun bedrijf tijdens de feestelijke slotbijeenkomst.

Deelname aan de ZomerOndernemer is gratis. Jongeren moeten alleen wel een goed idee en een grote dosis enthousiasme hebben. Belangstellenden dienen minimaal vier weken aan het project deel te kunnen nemen. Het project start op dinsdag 19 juli met de driedaagse training, waarbij de jongeren verplicht aanwezig moeten zijn. Vervolgens is er elke donderdagmiddag een terugkombijeenkomst. Het project wordt vrijdag 26 augustus afgesloten. Aanmelden kan via www.zomerondernemer.nl. Na aanmelding volgt een selectiegesprek.