Volledig scherm
Tijdens onze vakantie hingen we iedere dag de hangmat tussen de bomen aan het water. Onze zoon claimde deze heerlijke relax plek al gauw als de zijne... © Kris van Brero

Uw zomerfoto in de krant? Doe mee en stuur in!

ZOMERFOTO - Al regent, waait en bliksemt het de laatste tijd meer dan de zon schijnt, toch start de Stentor volgende week met pagina's vol zomerfoto's in de krant. Uw foto kan daar tussen staan! Heeft u al een zomerse foto gemaakt? Stuur dan uw foto in en maak kans op de weekprijs en de hoofdprijs.

Vanaf dinsdag 5 juli publiceert De Stentor in het speciale Zon&zomerkatern een pagina met Zomerfoto's, 7 weken lang, 4 dagen per week. Iedere week wint een foto de Weekprijs en na de laatste pagina zomerfoto's op 19 augustus kiest onze lezer welke foto De zomerfoto is geworden van 2016.

Voorwaarden
Stuur uw zomerse foto in door middel van onderstaand formulier. Let daarbij wel op dat uw foto niet te klein is, want foto's moeten minimaal 1 MB groot zijn om mee te kunnen doen in de fotowedstrijd. Kleinere foto's vallen sowieso af, hoe mooi ze ook kunnen zijn. Het maximum formaat is 5 MB. De foto kan gemaakt zijn in de eigen woonplaats of misschien wel op honderden kilometers afstand. Voorwaarde is wel dat het een beeld door jezelf gemaakt is. Stuur met de foto een toelichting mee en vergeet niet uw naam, adres en e-mailadres goed in te vullen. Deze gegevens worden alleen voor Zomerfoto gebruikt. Inzenders stemmen ermee in dat hun foto onbeperkt en zonder vergoeding door De Persgroep kan worden gebruikt. Insturen kan meerdere keren, tot 18 augustus.

Prijzen
De hoofdprijs bestaat uit een camera, de Canon compact-systeemcamera 6609b074 EOS M.
De winnaars van de weekprijzen ontvangen een voucher voor het gemakkelijkste te maken fotoboek ter waarde van € 50,-

Alle foto's zijn hier online terug te zien.