Volledig scherm

‘Verhalen aan boord’ biedt nu meer dan verhalen alleen

ZUTPHEN - Op de zevende editie van het festival ‘Verhalen aan boord’, zondag 21 augustus in de Houthaven in Zutphen, zijn voor het eerst ook andere podiumkunsten te zien op de schepen.

De vaste kern van het vertelcollectief is bijna compleet aanwezig; bestaande uit Gery Groot Zwaaftink, Eugène Ligtvoet, Ron Vernout, Jan Alfrink en Meike Wesselink.
Ron Vernout en Tessa Valstar spelen samen voor de kleintjes de kindervoorstelling ‘Gigi de giraf’, Gery Groot Zwaaftink laat van zich horen met liedjes rond het thema water, het duo Me-ander speelt folkmuziek op harp en accordeon en Christina Millet & Moafaq al Jamal komen met een programma vol muziek van El Andalus: het Andalusië van de middeleeuwen met zijn rijke cultuur, die wereldmuziek avant la lettre voortbracht.
Daarnaast zijn er nog diverse andere voorstellingen en worden er diverse verhalen verteld op de schepen, die door de schippers ter beschikking worden gesteld. De catering is in handen van Het Dagelijks Bestaan. Entree is gratis, vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Aanvang 13.00 uur. Meer info: verhalenaanboord@gmail.com.