Volledig scherm

Vernieuwde VVB-kantoor in Elspeet opent deuren tijdens schaapscheerdersfeest

ELSPEET - Het vernieuwde VVB-kantoor in Elspeet wordt zaterdag 2 juli om 9.30 uur geopend door burgemeester Breunis van de Weerd van de gemeente Nunspeet.

Dat de aankleding van het kantoor in Elspeet nu is gewijzigd, heeft mede te maken met de komst van Stichting Nunspeet uit de Kunst. Deze stichting is ook verantwoordelijk voor de metamorfose van het kantoor in Nunspeet. Office Manager Sigrid Quatfass van de VVV: "lange tijd is er niets gewijzigd aan het interieur, dat mocht dus wel eens gebeuren na zoveel jaar. Er is gekozen voor een kunstzinnige en professionele uitstraling.

De voorlichting aan inwoners en toeristen wordt door de Stichting Nunspeet uit de Kunst nu professioneel aangepakt, waar men onder de vlag van het Veluws Bureau voor Toerisme weinig eigen initiatief mocht tonen. Quatfass: "Dat maakte dat wij tamelijk onzichtbaar waren voor ondernemers. De VVV is gered door de komst van Stichting Nunspeet uit de Kunst, die opgericht is door enkele ondernemers."Tijdens de opening rijdt er een toeristisch treintje tussen het VVV-kantoor en de schaapskooi, waar deze dag het schaapscheerdersfeest plaatsvindt.