Volledig scherm

VV Staphorst koopt tribune via Marktplaats

STAPHORST - Voetbalvereniging Staphorst heeft via Marktplaats.nl een tribune gekocht. Het gaat om de huidige tribune van DVS'33 uit Ermelo. "Eén van onze leden kwam die tegen op internet.

Is dat wat voor ons, vroegen we ons af en toen zijn we er naartoe gegaan", aldus voorzitter Bé Veen van VV Staphorst.

De hoofdklasser uit Ermelo krijgt voor een deel een nieuwe accommodatie, waaronder een gloednieuwe tribune. "Als je wat kwijt wil, zet je het tegenwoordig op Marktplaats, ook een tribune", laat DVS-bestuurslid Dirk Besselsen desgevraagd weten.

Staphorst krijgt de tribune tegen betaling van de advertentiekosten. Daar houdt het voor de blauwgelen echter niet op, want de afspraak is wel dat Staphorst de tribune zelf komt afbreken en het terrein moet bouwrijp afgeleverd worden. "Als we de tribune ophalen, beginnen de kosten voor ons te tellen: het vervoer naar Staphorst, de opbouw. We hebben een kostenplaatje bij de sponsoren laten maken en gaan het zo voor elkaar krijgen. De tribune moet voor volgend seizoen klaar zijn."

Bé Veen zelf is erg in zijn nopjes met de nieuwste aanwinst. "Hij ziet er mooi en netjes uit en is ook nog eens in onze kleuren. Wat wil je nog meer?"

Op 6 juni gaat een delegatie vanuit Staphorst op pad om de tribune op te halen. Saillant detail: DVS'33 en VV Staphorst zitten bij elkaar in de zaterdaghoofdklasse C, de supporters van de Veluwe kunnen dan in het nieuwe seizoen op hun eigen tribune plaatsnemen.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement