Waterschap houdt inloopbijeenkomst over baggerwerkzaamheden in Zwolle

ZWOLLE - Het waterschap Drents Overijsselse Delta gaat de komende tijd baggeren in Zwolle-Zuid. Om bewoners van deze wijk te informeren, organiseert het waterschap dinsdag 30 augustus een inloopbijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats in Wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 in Zwolle en is van 16.30 tot 19.30 uur. Bezoekers kunnen hier meer informatie krijgen over de werkzaamheden en vragen stellen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door HAZ Groen, Grond en Infra BV uit Hasselt. Medewerkers van het waterschap en HAZ Groen, Grond en Infra BV zijn aanwezig om bezoekers van de benodigde informatie te voorzien.

De werkzaamheden in de sloten en vijvers worden uitgevoerd van donderdag 1 tot en met vrijdag 30 september. Inwoners van Zwolle-Zuid kunnen in gedurende deze periode baggerboten en rupskranen aan het werk zien rond het water aan de Dreessingel. De bagger die van de waterbodem wordt gehaald, is niet verontreinigd en wordt afgevoerd naar een erkende verwerkingslocatie. Hierdoor rijden er gedurende de werkzaamheden vrachtwagens door de wijk.