Volledig scherm

Websites gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek voor iedereen toegankelijk

HATTEM/HEERDE/OLDEBROEK - De websites van de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek zijn toegankelijk voor iedereen, inclusief mensen met een beperking.

Dit blijkt uit een jaarlijkse inspectie naar digitale toegankelijkheid. Uit deze inspectie blijkt dat de websites het hoogste niveau van toegankelijkheid hebben behaald. Dit houdt in dat informatie op de betreffende sites voor iedereen toegankelijk, begrijpelijk en vindbaar is.

De gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek werken hard aan hun digitale dienstverlening. Een toegankelijke website is voor een gemeente niet alleen verplicht, maar ook belangrijk. De website is namelijk een belangrijke informatiebron voor inwoners, ondernemers en bezoekers. Bijkomend voordeel van een toegankelijke website is dat deze ook goed te gebruiken is op smartphones en tablets. Daarnaast werken toegankelijke websites sneller en zijn ze beter vindbaar in zoekmachines.

Voor meer informatie verwijzen de gemeenten naar de website www.digitaletoegankelijkheid.nl en de toegankelijkheidsverklaring op de gemeentelijke websites.