Volledig scherm

Welk evenement heeft Olst nodig?

OLST - Een nieuw evenement zorgt voor meer reuring in dorp of stad. En meer leven in de brouwerij is goed voor de leefbaarheid in de woonplaats. Een kern waar wat te beleven valt, is aantrekkelijk om te wonen, nodigt uit om er iets te consumeren, galeries te bezoeken, noem maar op.

Het zou zo maar kunnen dat Arie Oeseburg met voorstellen komt voor één of meerdere evenementen in Olst. De voormalige gemeentesecretaris van Olst-Wijhe heeft in ieder geval 'ja' gezegd tegen de vitaliteitscommissie om de taak van centrummanager op zich te nemen. De commissie richt zich vooral op leegstaande winkels in Olst.

Als centrummanager kijkt Oeseburg breder. "Het gaat om de leefbaarheid van een kern in de breedste zin van het woord. Niet het individueel belang staat voorop, maar het algemeen belang." Om hem heen wil hij een groep mensen verzamelen, die een klankbord voor hem kan zijn.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement