Volledig scherm

Werkzaamheden aan voormalig Slashgebouw in Wezep gestart

WEZEP - Na jarenlange leegstand wordt het Slashgebouw aan de Stationsweg 95 in Wezep binnen afzienbare tijd omgedoopt tot ontmoetingscentrum De Klinker.

De vrijwilligers hebben inmiddels groen licht gekregen om aan de slag te gaan met de werkzaamheden. De naam De Klinker komt voort uit de geschiedenis van het dorp met stratenmakers en de geestelijke gedachte waarbij dit werk op de knieën gedaan werd.

Een gezamenlijke werkgroep en het Leger des Heils sloegen de handen ineen om samen te komen tot een centrum waar men dagelijks terecht kan voor een praatje en een kop koffie. Daarnaast moet het nieuwe ontmoetingscentrum een plek worden waar activiteiten georganiseerd worden voor jong en oud.

Er moet nog veel werk verricht worden in het pand en daar zijn veel vrijwilligers bij nodig. Mensen die willen helpen bij de opknapbeurt kunnen in ieder geval op de dinsdag- en donderdagochtend terecht bij het ontmoetingscentrum aan de Stationsweg. Er wordt deze dagen van 10.00 tot 14.00 uur gewerkt aan het gebouw. Voor meer informatie kunnen belangstellende vrijwilligers ook bellen naar 06-81602473.