Volledig scherm
Aron Winter © ANP

Winter nieuwe trainer Ajax A1

LELYSTAD - Aron Winter uit Lelystad wordt de nieuwe trainer van de junioren van Ajax A1. Winter was de afgelopen jaren bondscoach van Oranje onder de 19 jaar. De Lelystedeling tekent volgens Voetbal International een contract voor twee jaar in Amsterdam.

LELYSTAD Aron Winter uit Lelystad wordt de nieuwe trainer van de junioren van Ajax A1. Winter was de afgelopen jaren bondscoach van Oranje onder de 19 jaar. De Lelystedeling tekent volgens Voetbal International een contract voor twee jaar in Amsterdam.De oud-profvoetballer van onder meer Ajax, Internazionale en Sparta was eerder tussen 2006 en 2009 trainer van de beloften van de Amsterdammers. Met Oranje onder de 19 jaar strandde hij onlangs in de groepsfase van het EK in Duitsland. Ook de strijd om een ticket voor het WK, tegen het gastland, ging verloren (3-3, verloren na strafschoppen).

Kluivert
Winter volgt in Amsterdam Patrick Kluivert op, die bij het Franse Paris Saint Germain directeur voetbalzaken is geworden.

LELYSTAD Aron Winter uit Lelystad wordt de nieuwe trainer van de junioren van Ajax A1. Winter was de afgelopen jaren bondscoach van Oranje onder de 19 jaar. De Lelystedeling tekent volgens Voetbal International een contract voor twee jaar in Amsterdam.


De oud-profvoetballer van onder meer Ajax, Internazionale en Sparta was eerder tussen 2006 en 2009 trainer van de beloften van de Amsterdammers. Met Oranje onder de 19 jaar strandde hij onlangs in de groepsfase van het EK in Duitsland. Ook de strijd om een ticket voor het WK, tegen het gastland, ging verloren (3-3, verloren na strafschoppen).

Winter volgt in Amsterdam Patrick Kluivert op, die bij het Franse Paris Saint Germain directeur voetbalzaken is geworden.