Volledig scherm
Zack Novak.

Zack Novak tekent bij Landstede Basketbal

ZWOLLE - Landstede Basketbal heeft overeenstemming bereikt met 'Wolverine' Zack Novak. Novak (22) is de eerste Amerikaan die volgend seizoen Landstede Basketbal komt versterken.

Als aanvoerder van de University of Michigan had Novak afgelopen seizoen een belangrijk aandeel in het gedeelde kampioenschap van het prestigieuze Big Ten Conference. Hij had gemiddeld bijna 10 punten en 5 rebounds per wedstrijd.

Novak is een allrounder en staat bekend om zijn leiderschap (University of Michigan Leadership Award), zijn vechtlust (University of Michigan Hustle Award) en is op meerdere posities inzetbaar. Hij is een intelligente speler (Academic All Big Ten) met een goed schot. De 1,93 meter lange speler schiet 41% van zijn driepunters raak en 86% van zijn vrije worpen.

Novak kreeg van de media voor zijn spel een All Big Ten Honorable Mention en werd door het beroemde sportblad Sports Illustrated gekozen in het All-Glue Team.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement