Volledig scherm

Zestienden editie Stadshagen Festival in Zwolle

ZWOLLE - De zestiende editie van het Stadshagen Festival vindt vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus plaats. Het festival wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers uit de Zwolse wijk Stadshagen. Ook dit jaar is het team erin geslaagd om een gevarieerd programma op te stellen.
Vrijdag 26 augustus is er een jeugdprogramma in het Twistvlietpark. LevelZ bijt deze dag om 14.00 uur het spits af.Gedurende de hele dag zijn er leuke activiteiten voor de jeugd vanaf 12 jaar. Zaterdag 27 augustus start om 10.00 uur met de IJsseldeltastreekmarkt, het Jumbo Kinderplein met zeven attracties en de BBQ-kampioenschappen. De BBQ-wedstrijd is een kwalificatiewedstrijd voor het NK BBQ Culinair. Het betreft een open wedstrijd, dus iedereen kan deelnemen. Om 14.00 uur wordt de Trias Obstacle Run gehouden. In het winkelcentrum zelf is een gezellige braderie en een prijzenfestival waarbij onder andere een helikoptervlucht te winnen is.

De zaterdagavond wordt ingeluid met een kinderdisco en een avondfeest met de band Barcode en deejay Marco Ester. Meer informatie en het volledige programma van het Stadshagen Festival is te vinden op www.stadshagenfestival.nl.